God kveld kjære dere.

I skrivende stund sitter jeg med gode venner hjemme på "Huset på prærien". Gud så deilig det var å få klemme gjengen igjen. Hele 18 stykker med stort og smått har tilbragt dagen rundt det store spisebordet, og inntaket av grillmat har vært enormt.

Nå gomler vi "Marianne drops" til den store medaljen, det er tross alt lørdag, mens småtrøtte badenymfer så vidt får med seg barne-TVén borti kroken her. Litt rart og ganske så uvant å hverken ha egne barn eller hund å ta ansvar for. Ganske så deilig egentlig. Får daglig oppdateringer fra Fredrikstad der snuppeline er med mommoen sin, og til nå har det ikke vært noe snakk om å lengte hjem. Hun har ikke tid til å snakke med meg engang, og det er jo et godt tegn.Fortsatt god lørdag, darlings! Skrives i morgen!

Klem Nina

  • Skrevet: 11.07.2015  •  Kl: 17:54  •  Kategori: Venner  •  Kommentarer: 1

Stein Hagen

Skrevet: 11.07.2015  •  Kl.22:22
Ser ut som dere riktig har kosa dere. :) Ha ei videre fin helg :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits