God tirsdag kjære dere.

Guriland så flott det er ute nå! Mista jo nesten litt motet når vi kom hjem fra Bali og måtte finne frem ullsokker og jakke igjen, men nå tror jeg vi sier at sommeren er på vei tilbake igjen. Det gledes, særlig når sommerens store festival Lydbølger er like rundt hjørnet. 

Vi skal selvfølgelig ligge i telt, så nå testes det madrasser og grillen pusses rein for rust. Åhhh som jeg elsker festivallivet! Særlig når vi kan menge oss en hel gjeng i sammen og ligge i telt.

Nye saggebukser og rutete skjorter ble handlet inn i går, perfekt å ha i helgen. I tillegg fikk lommeboka svi når nye madrasser til senga og masse nye uteblomster også ble hanka inn. Bjørn Erik gikk for de hardeste madrassene ever, men jeg får visst ikke lov å ha en mening om dem før om en månded...tiden det tar å "ligge dem inn". De var uansaett mye bedre enn de gamle vi hadde, så jeg er positiv. 


Nå skal jeg fortsette med uteprosjektene mine. Bedene mine må virkelig ha litt pleie.

Ha en super dag!

Klem Nina

 

#lydbølger2015

  • Skrevet: 14.07.2015  •  Kl: 11:06  •  Kategori: Lydbølger2015  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits