Goooood morgen Bore!

Magic night...åhhh for en kveld! Gjengen er på plass og vi har faktisk klart å samle alle i en klynge. Bergen og Stavanger i skjønn forening. Du vet du har det gøy når du helst vil være ved teltet i steden for å gå på konsert.

Godt jeg ble tvunget til å delta den siste timen, for det var råtøft borte på festivalområde. Har selvfølgelig tatt en haug med bilder, men for å ikke bruke hele morningen på Macén, får jeg dele det opp i flere innlegg.
 Det utrolige er at alle er oppe allerede. Frokosten er unnagjort og jentene er på vei ned for å...bade! Me? Ohhhh no way! Nå skal campen ryddes og så blir det å dusje og ordne seg til nok en spenneden dag på Lydbølger.

Ønsker dere alle en superduper dag og ikke minst GOD HELG!

Klem Nina

 

#lydbølger2015

 

  • Skrevet: 17.07.2015  •  Kl: 09:40  •  Kategori: Lydbølger2015  •  Kommentarer: 1

morsmiddag

Skrevet: 17.07.2015  •  Kl.09:57
Det ser jo rimelig gøy ut :-)))) Er det Ytrebygda i Fana dere er/var?


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits