God morgen kjære dere!

I går ble jeg gjenforent med tuppene mine. Tror nok vi fikk rundt hundre klemmer før vi kom inn dørene på hytta til mommo. Vel, hun har ikke akkurat savnet oss disse 2,5 ukene, men tror nok hun likte å se oss igjen.

Fordi Mille er Mille, har vi lært av erfaring å ikke fortelle henne om kjekke ting vi skal gjøre langt frem i tid. Derfor var det utrolig morsomt å vekke henne i morges og fortelle at hun måtte skynde seg i dusjen, for i dag blir det TUSENFRYD!

Dere kan tro det er ei som allerede nå klokken ni er ferdig dusja, ferdig med frokosten og står å tripper, hun er KLAR! Det åper 10:30....Vi hadde tenkt å være der i god tid før åpningstid, for jeg har hørt køene for å få kjøpt billetter fort blir lang. Vi har masse kjekt på agendaen i dag, blant annet VIF-LSK kamp, på Ullevål kl. 19, så her er det bare å gi gass.

Nyt dagen!

Klem Nina

  • Skrevet: 27.07.2015  •  Kl: 09:08  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 1

Kristi Pedersen

Skrevet: 27.07.2015  •  Kl.09:18
for en herlig overraskelse! :D håper dere får en suuuper dag med tusenfryd! :D <3


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits