Halloen!

Da er vi på vei ned til Dennis for å gi han en klem, for så å sette nesa vår hjemover til Stavanger igjen. Det har vært en super snarvisitt i fødebyen min, og allerede om drøye 14 dager skal vi tilbake i bryllup. Det var vært all for lite tid til familie og venner, men neste gang blir det plenty.

Det er så deilig å være her i Oslo. Elsker byen "min". Når vi i tillegg får oppleve seier på hjemmebane over de vi i alle år har "ha..." mest, blir oppholdet fullkomment. Nervepirrende til siste sekund. Tror pulsen var over 110 "all over". 

Litt skummelt å havne midt i en LSK gjeng på vei ut, men det var "no hard feelings". I hvert fall ikke på de folka vi traff. Nå er vi uansett ikke av den sorten som harselerer og gnir det inn, har ikke dårlig sportsånd, så vi kom oss helskinna hjem igjen. Mille, go´jenta vår, fikk seg faktisk en snakkisvenn fra LSK når vi gikk i møljekø til bilen.

Takk Enga, for nok en super kveld. Love you a lot!


I bilen hjem nå skal jeg kose meg med alle de 200 bildene som ble tatt fra turen vår i går. Skrives igjen seinere!

Klem Nina

 

#vif #vålerenga

  • Skrevet: 29.07.2015  •  Kl: 11:41  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits