Hei igjen!

Som dere sikkert fikk med dere, mistet vi vår kjære "bessen" tidligere i år. Det var første gang Mille opplevde å miste noen og det var og er fortsatt velig sårt.

Når vi ført er i Oslo, er det viktig å ta en liten tur innom de forskjellige gravene. Jeg tar alltid turen innom min "mommo" og "bessen", som jeg savner den dag i dag, og denne gangen var det en selvfølge å stikke innom Steinar også. 

Det gjør noe med en, når man kommer inn på gravlunden. Det er på en måte godt å senke skuldrene et par hakk, kjenne på savnet og dra frem de gode minnene. Vi gråter gjerne en skvett, men etterpå føles det bra inni en å ha gjort det. 

Mille synes nok det var litt tøft denne første gangen, men jeg synes det var viktig å ikke utsette det. Det var viktig å ufarliggjøre det.

Vi sees snart igjen ♥


Ta vare på hverandre ♥

Klem Nina

  • Skrevet: 29.07.2015  •  Kl: 17:56  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits