God morgen dere!

Her hjemme går det i snilefart. Vi ble ferdig med frokosten klokken ett, så her er vi fortsatt i feriemodus.

Pelle derimot er ganske så spinnvill akkurat nå. Om ikke lenge reiser han og ni kompiser til Kypros i åtte dager. Kjenner jeg er ganske så rolig, selv om det er aller første gang han reiser alene etter fylte 18 år. Blir nok mye fyll og spetakkel, men det skulle da bare mangle!

Mens han far mekket sammen egg og bacon til frokost til hele gjengen i dag, åpnet vi pakken fra Styleconnection. Mille synes det er sååååå stas at kjæresten til storebroren Dennis lager så kule klær. Egentlig var det meningen at hun skulle gjemme settet til skolestart, men det var visstnok ikke diskuterbart. Regner med at hun skal bo i disse "sløkkas"-klærne framover...


Paradise Sweat og Fade Galaxy Chill Out Pant passet perfekt!

Nei, nå får jeg hive på meg noen arbeidshansker og hjelpe han far ute som klipper hekk. Vi får heller skrives igjen litt seinere!

God helg!

Klem Nina

 

#styleconnection

  • Skrevet: 31.07.2015  •  Kl: 14:30  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits