-innholder reklame/sponset produkt-

God morgen skjønnasser!

Nå merker jeg at det nærmer seg slutten på ferien. Ikke bare ferien, men også 3 års kamp om helsa. I neste uke skal jeg tilbake på jobb etter lang rekovalensetid etter nakke- og skulderoperasjon, og jeg må innrømmer at jeg gru-gleder meg litt. Det skal uansett bli utrolig godt å være med kollegaer igjen, og ikke minst spennende å få brukt hjernen til noe nytt og utfordrende. Jeg skal ikke rushe avgårde, det blir en rolig oppstart, for jeg må på ingen måte kaste bort alt jeg har oppnådd på denne tiden hjemme.

Med jobben, starter ungenes skole, og med nytt skoleår starter også nye runder med Mille på sykehuset, tilrettelegging av skoledagen og terapier, hest og ridning, ortopediteknikk og en rekka andre hverdagslige sysler. I tillegg blir det opptrapping av treningen, slyngene skal få kjørt seg daglig og innimellom alt dette så kommer noe av det beste...besøkene på Avea Klinikken, egenpleien. Det er lenge siden sist jeg var innom de flinke jentene der, men nå er det på tide å ta seg en tur.

I lokalene til Avea Klinkken har Oda flyttet inn, og hun tilbyr vippe extensions og neglepleie. Jeg har hatt vippe extensions i snart to år nå, med fast påfyll og stell hver 14 dag. Nå som "vippedama" mi skal flytte til Bergen, passer det bra å starte opp på nytt hos Oda. Er litt spent på hva hun kommer til å si om den hyppige bruken min, er livredd for hvordan det står til med egne vipper, men den tid den sorg. Skulle det være for ille, får jeg gå tilbake til "naturalNina" for en liten periode. For det sier seg selv at dette sliter på egne vipper. Særlig når man gjør som meg, og aldri pauser. 

I mellomtiden er jeg flittig bruker av Avea sitt vippeserum fra Dr. Zein Obagi. Jeg er jo som mange av dere vet, helt avhengig av ZO Skin Health hudpleieserien. Når de lanserte Lash Enhancing Serum, som forlenger og tykner vipper og bryn, var jeg ikke sein med å haie til meg en. Jeg har som sagt veldig sensitiv hud, reagerer på det meste, men denne gangen våkner jeg hverken opp med rennende eller såre øyne. Jeg er veldig spent på resultatet og krysser fingre og tær for at Oda om en ukes tid har nok grunnlag til å trylle frem nye flotte vipper til meg, for jeg har blitt helt avhengig. Nå henger de litt på halv tolv, spriker i alle retninger, men jeg har troa på at det kommer til å ordne seg. Time will show!
Jeg påfører serumet hver morgen og kveld, har gjort det i to uker nå. Jeg klarer ikke med det blotte øye å se resultatet så lenge jeg har vippe extensions på, men føler allerede en ørliten forandring i at jeg skimter nye egne vipper i hjørnene som har vært fraværende en stund. Det er lov å håpe...

Nei, da skal vi tuppene få i oss noe mat, før vi planlegger "what to do" i dag. Det er ikke det at vi må komme oss ut på sprell hver bidige dag, men det er greit å ha et par gjøremål på agendaen så vi føler at vi har gjort noe nyttig.

Ønsker dere alle en super dag!

Klem Nina

 

#zoskinhealtnorway #hudpleie #avea

  • Skrevet: 05.08.2015  •  Kl: 09:39  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 1

Jeanette

Skrevet: 05.08.2015  •  Kl.10:44
Hei, alle sammen!

For de av dere som lurer på pris så koster serumet kr 825,-


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits