Mandag igjen...

I går var jeg stolt av Stavanger-folka. De fylte hele Byparken til støtte for de rammede i Syria-konflikten. Sammen markerte vi vår avsky til det som skjer, og viste hvor viktig det er å handle.

Det er ikke alltid like enkelt for oss foreldre å formidle den ondskapen som skjer rundt oss til de små. Det er en absurd verden vi lever i, og så fjernt fra det sammfunnet våre egne barn er så heldig å få vokse opp i. Skulle ønske jeg kunne skåne Mille-mor, men det er som å putte skylappene på å ikke bry seg. 

Mille begynner nok å bli vant til at vi foreldre stiller opp. Hun har på en måte blitt en forlengesle av oss, og synes det å vise empati og forståelse for andre er en selvfølge. Hun stilte med hjemmelaga plakat, og hostet fort opp en lapp når bøssebæreren fra Røde Kors dukket opp ❤
Foto: Jarle Strønstad
Mille sitter ved siden av meg nå, hun er hjemme fra skolen fordi hun har hostet i hele natt. Vi sitter å diskuterer hvor heldig hun er som kan være hjemme og slippe å bekymre seg for morgendagen. Det er ikke alle som kan det...

Ønsker dere alle en god start på uken, klem Nina

  • Skrevet: 07.09.2015  •  Kl: 12:32  •  Kategori: Alvorspreik  •  Kommentarer: 1

Janne Cecilie

Skrevet: 07.09.2015  •  Kl.14:07
Flott å se at Stavanger hverken tier eller samtykker i det som skjer <3


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits