God mandag fininger!

Herregud så sutrete jeg var på morningen i går. Makan altså! Får som regel mye skryt for bloggen fordi det er en "glad-blogg", men i går var den langt i fra det.

I dag derimot sitter jeg og koser meg med bildene fra helgen i stallen. Dette har nok vært en av de fineste dagene der "ever". Mille hadde som tidligere nevnt overnatting for aller første gang, samtidig som de storkoste seg med hestene i timesvis fredag og lørdag. Nå ser det ut som om Hannah, datteren til venninnen min, også skal få ha hest litt på fôr på samme sted, og jeg gleder meg så til fortsettelsen på dette eventyret.

Det er ikke bare det å ri som er morsomt. Jentene elsker å henge rundt å dille og dulle og ikke minst følge med på hva de eldre jentene får til. Det er mange gode forbilder på Leikvoll, skikkelig flinkisser, og jeg ser ungjentene ofte sitter på sidelija og suger til seg lærdom.

Nå har vi nedtelling til torsdag, da er det kurs igjen. Hest er fortsatt best 


Mille har endelig fått seg eget skap...


Ønsker dere alle en finfin start på uken!

Klem Nina

  • Skrevet: 14.09.2015  •  Kl: 10:14  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 3

xenofobi

Skrevet: 14.09.2015  •  Kl.18:07
Så uendelig mye vi har å takke dyrene våre for - ha en flott kveld :-)

karenmarenmette

Skrevet: 15.09.2015  •  Kl.10:43
Dyr er gull :) gjer godt for oss alle å få vere ilag med dyr..

Nina Sprell Levende

Skrevet: 16.09.2015  •  Kl.07:58
karenmarenmette: Helt enig! De stiller ikke krav til en og er der for deg uansett humør <3


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits