Hei igjen fininger.

Ja, nå er det på tide å få han far hjem. Han har vært offshore i 21 dager nå, så jeg gleder meg så til å kjenne armene hans rundt meg igjen ❤

Det har vært noen hektiske dager her hjemme mens han har vært borte, men det har gått bra. I morgen derimot gleder jeg meg sinnsykt til å ikke ha vekkerklokken på. For der er Bjørn Erik gullfin, han tar grep med en gang han kommer inn dørene her.

Men djeeeesus, dere kan tro jeg er lei av å gå på postkontorert for han. Har dere sett på makan til pakkehaug?! Det er da pokker meg ikke jul ennå. Han unnskylder det med at det er massse til meg også, men jeg har jo ikke bedt om noe...

Ellers er jeg så glad for at vi abbonerer på Aftenposten Junior for tiden. Det er så mye trist som skjer rundt om i verden, og som liten kan det søren meg ikke være lett å forstå. Jeg har til og med problemer å skjønne det jeg leser, så jeg må innrømme at her får man ting forklart på en enkel og grei måte. Dette må jo være et supert gavetisp til dere som har små. Virkelig verdt pengene!


Hæ? Alle de vanskelige ordene blir markert med gult og forklart grundigere på siden.
Nei, nå må jeg løpe. Skal treffe Randaberg-gjengen som jeg ikke har sett på en evighet.

Ønskere dere alle en "fab" dag, selv om det høljer ned.

Klem Nina

  • Skrevet: 17.09.2015  •  Kl: 09:24  •  Kategori: Tips  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits