Åhhh som jeg gleder meg!

Bjørn Erik har fått tak i billetter til kinoforestillingen "Backstreet Girls - tilbake til Muotathal" i kveld. Dette er eneste mulighet til å få sett den på stort lerret her i Stavanger, så dette må dere ikke gå glipp av hvis dere digger Rock´n Roll.

Disse norske rockelegendene har jeg fulgt i en årrekke, og jeg var deppa som fa.. når jeg ikke fikk med meg premieren på filmen i Oslo tidligere i år. Nå skal derimot Bjørn Erik og jeg benke oss godt til rette og ta innover oss den daglige kampen disse gutta har for å lykkes. Jeg regner med at det ikke er bare gull og glitter som kommer deres vei. Jeg er overbevist om at de har måttet forsake mye for å klare å holde seg flytende og være tro til muikken og livsstilen sin.

For meg har disse gutta alltid vært store rockestjerner. Det er umulig å stå stille når de først setter i gang!

Det er 15 års mellomrom mellom øvre og nedre bilde, og jeg synes vi ser litt "freshere" ut nå som vi har blitt eldre på det øverste...

Så skaff dere billetter til i kveld dere Stavanger-folk. Dette må dere ikke gå glippa av!

God helg fra rocke-klar Nina

  • Skrevet: 18.09.2015  •  Kl: 14:22  •  Kategori: Tips  •  Kommentarer: 1

MissMimosa

Skrevet: 18.09.2015  •  Kl.14:34
Åh, de er kule, og jeg har en kompis som er superfan av dem, så det hadde vært helt perfekt! Men det er nok desverre litt langt! :(


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits