God ettermiddag dere!

Jøssenavn, i dag begynte dagen og uka brått. Jeg har som regel fri fra jobben på mandager, og hadde glemt at jeg hadde byttet jobbdag for å være med på et viktig møte fra morningen av. Kysset Mille i panna og ønsket henne en god dag når drosjen kom og hentet henne, og skulle til å krype i sammen i hjørnet av sofaen og drømme meg inn i Jørn Lier Horst sin verden. 

Plutselig slo det meg at jeg burde ha vært et annet sted. Løp og fant avtaleboka mi, og joda, det var bare å hive seg i dusjen og få sendt melding om at jeg var på vei. Det ble ingen drømmestarten på uka, men jeg rakk gudskjelov møte, og det var det viktigste.

Kropp og sinn var i alle fall godt rustet til en slik pangstart. Vi har ikke vært på noe særlig sprell denne helgen, bare på en liten rusletur i Sørmarka. Mille ville egentig ikke være med. Hun orket rett å slett ikke tanken på å gå så langt. Må le litt, for hun sa ja til runden i marka med løfte om kanlebolle på toppen av bakken. Underveis ville hun selvfølgelig også sjekke terrenget for Geocaching. Vi fant flere poster, så da ble ikke turen så kort allikevel. Det spilte tydeligvis ingen rolle. Så lenge hun kan gå på skattejakt, kan turen vare evig.Nå skal jeg diske sammen noe lett middag, for så å være med Mille på trening i hallen. Drømmen om å finne sofakroken og ta frem krimboka får vente litt til.

Ønsker dere alle en god middag!

Håper dagen har vært god så langt, klem Nina

  • Skrevet: 21.09.2015  •  Kl: 15:52  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits