God morgen fine dere.

Håper virkelig ikke dere er lei av Bali, selv om jeg tror det nærmer seg tredve innlegg fra reisen vår. Har fortsatt et par ting til jeg må få vise dere. 

Mens vi bodde på Hotel Vila Lumbung, fikk vi oppleve en av de beste guideturene ever. Vi valgte hotellets egen sjåfør, husker dessverre ikke navnet hans, men angrer stort på at vi ikke brukte han på alle utfluktene våre. Selv om vi byttet hotell underveis, er jeg sikker på at han hadde plukket oss opp uansett hvor vi var.

Guiden var tydelig på at vi skulle starte tidlig om morningen for å unngå den enorme trafikken som oppstod, og han ville også styre unna alt av turistfeller, eller turister i det hele tatt virket det som. Det passet oss midt i blinken, og vi fikk så absolutt valuta for pengene (320,- for hele dagen).

Elsker Bali ❤

Hjertesukk, ikke rart man ønsker seg tilbake hit. Ved dette fruktbarhetstempelet fikk vi være helt alene. Stillheten var til å ta og føle på og jeg ble helt hypnotisert av alle de flotte karpene som fredfylt svømte rundt i den hellige kilden. Vi fikk ikke lov til å ta i vannet, men kunne bade i et lite basseng der. Vi hadde ikke planlagt dette, men anger på at vi ikke hadde tatt med badetøy. Det eldgamle lille murbassenget var delt i to, gutter og jenter var adskilt, og så utrolig friskende ut. Maby next time...

Ja det var dagens gode Bali-vibber. Er det ikke vakkert der?! Hadde egentlig tenkt å vise dere enda flere bildeoppleveser derifra, men syntes dette stedet burde vises helt for seg selv.

Ønsker dere alle en finfin tirsdag, smask

 

#bali #reiselyst #ferie

  • Skrevet: 24.09.2015  •  Kl: 10:29  •  Kategori: Bali  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits