Hei igjen fininger!

I går kom Bjørn Erik og Mille hjem fra skolen hennes i sammen. Etter at han hadde tilbragt hele dagen med henne og resten av den fine klassene hennes, var han klar i talen. Han måtte ut asap å kjøpe det som "alle andre" hadde, og som opptok mye av ungenes fritid. 

Det er jo et kjent fenomen at mote og trender går i sirkel, og gjett hva som har kommet tilbake igjen? Den berømte "Slangen" eller som det så fint heter "Magic Rubik´s". Husker dere denne? Dere som er var fjortisser når jeg var det? Den lange slangen man kunne vri og vende på og lage forskjellige ting med?

Bjørn Erik var overrasket over at den kun kostet 20,-, særlig når den oppholdt jentungen vår i timesvis etterpå. Hun er jo så oppfinsom også. Hentet den ene kule oppskriften etter den andre på youtoube og kjørte den opp på TV´n i stua. Fikk til å lage svane og deretter hund, ved å pause og spole innlegget på TV´n frem og tilbake hele tiden. Det var litt vanskelig å lage en ball, men med god hjelp av pappa´n som forøvrig også synes dette er moro, fikk de det til.

Billig moro!Uff, dette enkle innlegget var jammen ikke lett å få unna i dag. Mailen plinger i ett sett her, for nå lurer venner og bekjente på om det er sant det som står i VG, at poden faktisk har giftet seg i Las Vegas med sin kjære Kristin. Jeg har lovet å ikke si noe, men regner med at de snart kommer ut med det. Stay tuned!

Klem Nina

  • Skrevet: 01.10.2015  •  Kl: 15:12  •  Kategori: Tips  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits