-innholder reklame/sponset produkt-

God morgen fine dere!

På fredag var det krise i heimen og jeg stod jeg på hue for å få time på Avea Klinikken. Hodepinen har vært til å ta og kjenne på hver bidige ettermiddag den siste uken. Jeg har vært nokså sur og gretten, særlig de dagene jeg har vært på jobb, for da har det vært ekstra ille.

Det er hele syv måneder siden sist jeg tok rynkebehandling på panna mi, og i begynnelsen av forrige uke, så jeg tydelig at effekten nesten var borte. Tror rett og slett det er grunnen til den hyppige hodepinen. Overanspente muskler spøker man ikke med, det fikk i alle fall jeg erfare denne gangen. I tillegg har jeg som tidligere nevnt begynt å jobbe igjen og det tok ikke mange dagene før jeg skjønte at jeg trengte briller. Har ennå ikke klart å karre meg til en ordentlig optiker, har kun brukt Apotekets billigbrille med +1,5 i styrke. Fungerer sånn passe greit på PC og mobil, men holder nok ikke i lengden.

En rynkebehandling i pannen, passiviserer muskelområde, og gir en muksleavslappende effet. Allerede dagen etter slapp trykket og jeg kjente meg så letta. Helt merkelig, og utrolig befriende å slippe å ta smertestillende. Særlig når jeg hadde planlagt å gå på konsert å ha det moro med en skokk venner på lørdag. Hadde selvfølgelig piller med meg i veska sånn "just in case", men klarte meg altså uten. 

Happy girl, igjen...
Ikke nøl med å ta kontakt med Avea Klinikken for mer informasjon. Tlf. 51800100 eller e-post post@avea.no.

Nå må jeg løpe på jobb. Litt spent for i dag trapper jeg opp arbeidsdagene mine. Første 7,5-timers jobbdag på over 3,5 år.

Ønsker dere alle en Happy Day!

Klem Nina

 

 #zoskinhealtnorway #hudpleie #avea #lashes

  • Skrevet: 06.10.2015  •  Kl: 06:51  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits