Halloen fininger!

Nå koser jeg meg. Pakker inn bursdags- og julegaver. Ja, du hørte riktig, nå er det på tide å få ting i hus. Liker ikke å vente og impulshandle. Synes heller ikke det er særlig lurt å ta alle utgiftene på desember måneden. Godt å starte tidlig og planlegge nøye underveis.

Snuppeline er på høstferie hos mamma, og akkurat nå er de på en liten svipptur til Danmark. Mens hun lever et liv i sus og dus, har jeg hele roa på meg og bruker hele kjøkkenet til pakkerom. Hun har bursdag seint neste måned, men de fleste gavene er bestilt og på vei. Trodde egentlig det skulle bli vanskelig å finne på noe til snella som har alt, men neida, hun har jo hest som sin store lidenskap , og da er mulighetene mange.

Det passet bra med en innedag, går fortsatt i pysj og tøfler. Det høljer ned utenfor, så Pippi og jeg forblir nok i denne "relaxa" modusen resten av dagen. Fikk plutselig nyss om at Homeland sesong 5 har begynt, så da har vi nok å gjøre. Har litt igjen av sesong 4, så innimellom pakkingen drikkes det Bali-te og ses TV. Ikke så verst dag med andre ord.Ha en fabulous dag dere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen  Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 07.10.2015  •  Kl: 12:33  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 1

karenmarenmette

Skrevet: 08.10.2015  •  Kl.08:51
Det høyrtes heilt nydeleg ut.. Både å vere ute i god tid og innedag med te og litt tv..


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits