hits

-innholder reklame/sponset produkt-

God helg fininger!

Dette budskapet og de eksakt samme bildene har jeg postet for dere før. Jeg tenker ikke lenger over de problemene jeg sleit med tidligere "der nede", men forrige helg, når jeg var på besøk på Moi, ble jeg kontaktet av ei søt jente som lurte veldig på hvordan det gikk med meg og "nuppene" mine. 

Før gikk jeg altså veldig ofte rundt med betente hårsekker langs bikinilinja og var vel egentlig aldri særlig begeistra over å kle av meg om sommeren. Jeg satt ofte med nål og fisket ut doble inngrodde hår, som bare skapte bøll for meg. Det nederste bildet er faktisk tatt på en nokså snill dag med irritasjon. Orket rett og slett ikke å ta bilder de gangen det stod på som verst. 

Høsten er en super tid å starte slike behandlinger på. Man trenger nemlig 3-5 laserbehandlinger, og hviletiden mellom hver gang er opptil 8 uker. Godt å komme i gang nå, så neste sommer kan møtes uten problemer og det å være helt hårfri.

I hele oktober kjører Avea Klinikken et knalltilbud på dette. De tilbyr hårfjerning på et valgfritt middels område (bikini, armhuler eller ansikt) til kun 499,-. Så ønsker dere å bestille time eller har flere spørsmål rundt dette, så kontakt de gjerne på tlf: 51800100 eller på mail: post@avea.no.

Dette anbefaler jeg på det sterkeste! Effektivt og permanent! 

Jeg husker jeg synes det var flaut å skrive om dette. Må le litt, for i dag kjenner jeg det ikke en plass. Det er tross alt mange som er i samme båt, så hvorfor gå rundt å tie om det?

The bad old days...

Ønsker dere alle en super helg! Jeg har fått mann og barn hjem igjen, så nå er det bare fryd og gammen her.

Klem Nina

 

 

#avea #skjønnhet #laserbehandling #hverdag #mammablogg #zoskinhealtnorway

  • Skrevet: 09.10.2015  •  Kl: 13:04  •  Kategori: Rosacea utfordringer  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien