God morgen dere!

Åhhh, sjekk ut den nye stua mi. Har det ikke blitt fint?

Jeg tilbringer mange timer her hver bidige dag, og har altså hatt lyst til å skifte ut skinnsofaen en evighet nå. Den gamle var fortsatt brukanes, men etter nakkeoperasjonen, ble den rett og slett for myk for meg. Sank alt for langt ned i den, og kunne ikke lenger ligge å slappe av sånn som jeg ville.

Det er ikke bare bare å invistere i en ny sofa. Det koster flesk, så vi har spart i en evighet. Eller, egentlig trodde jeg vi skulle ha råd til den for et år siden, men med den ene smellen etter den andre, har vi måttet utsette det. Nå derimot fikk vi solgt den gamle, folk stod faktisk i kø for den, så ikke bare ble det ny sofa, nytt teppe ble det også.

Den er enorm! 2,5m bred og hele 4m lang. Fikk plass til alle i den gamle også, men nå er det enda et par romper som kan slå seg ned. I tillegg har jeg byttet bildet bak sofaen. Soveromsbildet er hentet ned, så nå flyttes kunsten malt av Randy Naylor opp i trappa. Forandring fryder!Sjekk den herligheten her da! Bjørn Erik har vært litt grinete i det siste, men plutselig i går kveld trylla han fram den fineste lampa ever som jeg trodde jeg måtte vente helt til bursdagen min i mars for å få. For en lykke...Nå mangler det kun en haug med puter. Har selve putene, men tenkte jeg etterhvert skulle kjøpe nye trekk til dem. Åhhh, som jeg elsker den nye stua mi. Her skal det jammen bli lett å krasjlande fremover.

Ønsker dere alle en superduper tirsdag!

Klem Nina

 

  • Skrevet: 13.10.2015  •  Kl: 06:19  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 1

Tiina

Skrevet: 13.10.2015  •  Kl.18:20
Så fint det ble! elsker de shaggy teppene, har en selv...hunden liker det og:)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits