God søndag fine dere!

I går var det fest både for store og små her i heimen. Mille var i ekstase etter at Sykehusbarn avd. Vest inviterte henne på storslått magishow med Alexx Alexxander i Stavanger Konserthus. Han hadde nemlig gitt avdelinge 50 gratisbilletter til forestillingen sin, og igjen var Mille en av de heldige som fikk være med.

Illusjonisten er jo blitt ganske så populær her i landet etter utallige TV-opptredener, og med sine 1,9 milliner visninger på sist VGTV lansering. Mille og resten av de heldige ungene fikk ha han for seg selv før showet, er han er nå uten tvil en av Mille´s store idoler. Hun snakker på inn-og utpust om hvor fantastisk flink han er til å trylle "helt på ekte", og kjenner jeg henne rett kommer dette til å bli den store snakkissen i ukevis fremover.

Rett før Bjørn Erik og Mille-mor skulle dra av gårde fikk vi beskjed om at et av de andre ungene som egentlig skulle vært med, igjen hadde blitt alvorlig syk. Utrolig trist, for er det noe disse barna trenger, så er det å få slik spesiell oppmerksomhet. De trenger å få drømme seg bort og glemme morgendagens utfordringer. Siden det plutselig ble noen billetter ledige, fikk Mille ha med seg vesle Mie-bie. Vi var litt skeptiske, redd for at hun skulle bli skremt, men neida, vesla storkoste seg hun også.

Utrolig stort for ungene våre det her. Flott av Alexx og Sykehusbarn avd. Vest å få til noe så stort. Tusen takk!


Nyt den deilige søndagen dere!

Klem Nina

  • Skrevet: 18.10.2015  •  Kl: 15:28  •  Kategori: Sykehusbarn  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits