Grøss og gru!

I går kan dere tro jeg sendte avgårde ei superstolt lita frøken på fest! Hun var nemlig bedt på Halloween-fest med jentene i klassen. Det var skikkelig ruskevær ute, og jeg tror neppe jeg ville møtt på frk. Thorsen uventa slik hun så ut.

Hun var enkelt sminka, men prikken over i-en var at hun uten problemer klarte å få inn mine røde linser, som jeg aldri har brukt. Jeg kjøpte disse for to år siden, og det var helt umulig for meg å få de på. Mille som bruker linser til daglig, smatt de inn på nullkommaniks, og holdt på å steile når hun fikk se seg selv i speilet. OMG, mamma, nå ble jeg redd meg sjøl! Sååååå kult!

Dere kan tro hun gledet seg til å møte de andre jentene, for dette var stas. I det jeg slapp henne av, smilte hun lurt til meg og sa:"1-0 til meg. Jeg klarte å få til linsene, ikke du".

Kvelden ble en suksess. Hun var blid som ei lerke når hun kom hjem. La seg tidlig med et stort smil rundt munnen.

Nå må vi løpe, for hun skal ri stevne allerede klokken ti. Jeg har sterkt i minne hva som skjedde sist, så jeg har litt sommerfugler i magen...

Ønsker dere en finfin søndag!

Klem Nina

  • Skrevet: 25.10.2015  •  Kl: 09:30  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 1

Annika

Skrevet: 25.10.2015  •  Kl.10:28
Åååå så kuul (skummel) hun var!!! Kjempetøft :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits