God Halloween, dere!

Nå sitter Bjørn Erik og jeg med hjertet i halsen og nistirrer på mobilen. Tøffe jenta vår, ba seg selv til to klassevenninner på andre siden av øye her. Nå går hun Halloweenrunden med dem alene uten en av oss for aller første gang. Jeg så hun var veldig usikker i det hun gikk, men satser på at hun fikser dette også.

Planen at de skal gå et par timer i nabolaget der før Bjørn Erik henter dem så de kan gå her også. I mellomtiden skal jeg rydde av spisebordet. Finingene Kristin og Dennis har vært her, og vi har sitti og gofla i oss snaddermat i timevis.

Alt av dagens sprell må jeg få dele med dere i morgen. Jeg er helt nødt til å springe frem og tilbake til døra nå og ta godt i mot alt "skrømtet". 


Jeg foreslo for Mille at hun skulle låne et av mine gamle kostymer, men ikke pokker om hun ville være "søt" bie. Fikk fort overtalt henne med nyinnkjøpte linser. Jeg kan love dere at hun er langt fra søt i kveld....

God kved, dere!

Klem Nina

  • Skrevet: 31.10.2015  •  Kl: 18:50  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits