Alle skal få ❤

God morgen, kjære 1. advent ❤

Tenk, da var vi i gang med nedtellingen. Store som små. Alle i huset har fått kalender, til og med nurket Pippi-luska.

Bjørn Erik ordnet Pelle sin aller første “voksen”-kalender før han dro til Singapore, med 24 forskjellige sorter cider. Mamma hjalp oss fra Oslo, og lagde nok en tradisjonell øl-kaldender til Dennis. Selv har jeg planlagt Mille-mor sin. Den inneholder en rekke opplevelser i form av teaterforestillinger og konserter, snop på fridagene, julehefter, småting som kan komme til nytte og en litt større overraskelse på selveste juleaften. Med god planlegging kom jeg i mål i år også, men må innrømme at det var ganske så deilig å kun lage til en.

Selv har jeg kjøpt meg egen te-kalender. Drikker ikke kaffe, men en kopp te er kjærkommet hver bidige dag. Helt innafor å lage litt kos for seg selv i disse dager også, ikke sant?





En spent frøken…



Var ikke disse englene skjønne? Har egentlig nok julepynt, men klarte ikke å la dem være ❤

For dere som lurer på hvordan det gikk med dagen i går, så kan jeg nevne at den ble bedre og bedre etterhvert som timene gikk. Bilen ble “friskmeldt” ganske så raskt, og det var jo det som tynget meg mest. Klarte etterhvert å rekke alle avtalene mine, og var faktisk ganske så rask selv om klokka bikka halv åtte på kvelden før jeg kom inn dørene her. Kjøkkenet bærer fortsatt preg av å ha blitt bomba med poser med julegaver, papir og seks fulle kasser fra loftet med julepynt, men det er helt ok. Målet er å få kontroll på det i løpet av helgen. Stresser ikke.

Nå må jeg løpe på jobb. Kjenner jeg er mye lettere til sinns i dag.

Ønsker dere alle en super tirsdag!

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg