God tredje advent dere!

Nå sitter Mille og jeg og spiser sein frokost. Deilige lussekatter som hun og Hege bakte i går. Sola skinner inn vinduene her, det er kaldt, så Mille har fyrt i peisen. Opptak av Julekongen svirrer på titte-kassa og vi nyter stillheten og roen.

Helgen har ikke bare fortonet seg rolig. Allerede tidlig fredag ettermiddag, var jentene og jeg på plass i byen klare for sprell. Hva vi gjorde så tidlig i byen, må jeg få komme tilbake til seinere, men etterhvert rusla vi i alle fall opp på Folken, til årest store julekosert, nemlig Ingenting.

Dette er Rock´n Roll på høyt plan, og har etterhvert blitt en god juletradisjon for Bjørn Erik og meg. Det blir ingen jul uten Ingenting. Nå måtte dessverre Bjørn Erik reise på jobb, men det tok han akkurat to sekunder å få solgt billetten. For dette er bandet Rogalendingene vil ha med seg. Det var bare flaks at alle vi jentene fikk karra oss til en billett, for konserten var utsolgt og gjestelistene fylt opp for lengst.

Kjell og gjengen leverte som vanlig og mot slutten ble det selvfølgelig allsang. Til og med østlendingen "me" har begynt å synge med, for full hals. 


Nå skal Mille og jeg kle oss og rusle en tur til byen. Vi skal juleshoppe de tre siste gavene og drikke kakao. Kanskje det blir en kino også, for det skippet vi i går til fordel for sofakos hele kvelden.

Håper dere alle nyter denne nydelige søndagen!

Klem Nina

  • Skrevet: 13.12.2015  •  Kl: 13:19  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits