Hallaisen!

Åhhh, nå gleder jeg meg! I kveld har jeg samla go´jentene i sofaen, for nå skal vi på tur! Vel, det er fortsatt noen uker til, men nå har vi altså spart penger hver bidige måned i to år, og er superklare!

Forrige gang hadde vi en knall opplevelse i Danmark. Jeg var tidlig oppe hver bidige dag og i seng når sola stod opp igjen, men følte allikevel at jeg hadde supermum krefter når jeg kom hjem. For slike venninneturer, med den ene oppturen etter den andre, er gull verdt for kropp og sjel. 

Jeg er noe i overkant opptatt av å leke når jeg er på tur, så i går fikk Bjørn Erik i oppgave å bestille solbriller, sovemasker, oppblåstbare mikrofoner og fotostasj til alle. Blir så bra atta!

Nei, nå har alle kommet, så da f¨r jeg svinge i gang tacoen!

Håper dere alle har en überfin lørdagskveld!

Smask ♡

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 16.01.2016  •  Kl: 18:37  •  Kategori: Warszawa  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits