God kveld i stugo, fine dere ♡

Endelig tror jeg rogalendingene er på gli! Når jeg flyttet til Stavanger som tyveåring, følte jeg at alle og enhver helst hadde valgt regn og vind fremfor snø og kulde, men nå ser det ut som om noe har forandret seg. Det florerer av nydelige snaps, som profesjonelle prospektkort av den ene flotte vinterdagen her etter den andre, og det gleder meg. 

Vi elsker disse dagene, og forsøker å komme oss ut på tur så ofte vi kan. Den eneste som kvier seg her i huset er den trebeinte yorken. Hun er ikke vant til å gå med klær, blir stiv som en stokk, og nekter å gå et skritt videre. Litt i kaldeste laget for en allergivennlig liten dott, som har hår og ikke pels. Dere kan tro det var ei som la seg godt til rette inni dunkåpa til´na mor, når sjansen først bød seg.

♡ bildedryss ♡


Hmmm, lurer på om det snart kommer noen opp turstien her...Hit, men ikke et skritt lengre...
Håper dere også nyter det vakre rundt dere. Allerede til torsdag forsvinner det i våre trakter, da er det meldt regn, så i morgen blir det atter en gang ut på tur.

Nyt resten av kvelden, klem Nina

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 19.01.2016  •  Kl: 20:30  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 1

Hilde

Skrevet: 20.01.2016  •  Kl.00:22
Min yorkshire elsker å gå med genser. Hun vil helst ikke ta den av seg. Rart hvor forskjellige disse dyrene er. Hun blir fort kald da.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits