Endelig fredag og helg dere!

Jeg får ikke sagt det nok at dette er den aller aller beste dagen i uka. Mille og jeg var tidlig oppe og brukte god tid hos Kristian som gjør alt mellom himmel og jord for at snuppeline ikke skal få vondt i føttene sine. Han er en tryllekunstner og finner hele tiden på noe nytt innen såle-verdenen. For de kan ikke være lagd av for hardt materiale, da kommer nemlig gnagsårene fortere enn svint.

Det er langt fra vår ennå, men jeg har allikevel fått tak i den ultimate vår/sommer t-shirten. Når Kristin var her i jula, proklamerte hun ivrig og happy at hun hadde designet "svigermors" drøm. Denne roper det "Nina" av, for alle vet at jeg elsker fargeklatter i form av tights og t-shirts. Den er altså sååå awesome! Kristin kaller den Comic tee, på nettshoppen sin, og er et "must" for alle fargeglade. I love it a lot!Nå skal jeg fylle bilen min med helgeklare småjenter. Vi skal tilbringe kvelden med alle stalljentene på "påskeverksted", og jeg synes det er superkjekt at et par av jentene i klassen samt trofaste Kaja har lyst til å være med.

Håper dere alle har hatt en god dag, og at dere gleder dere til helgen like mye som meg.

Klem Nina
 

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 04.03.2016  •  Kl: 16:35  •  Kategori: Gdansk  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits