Gooooood morgen Trysil!

Vi er oppe og hopper og alle 13 folks er snart klare for bestis sin omfattende fellesfrokost. Fyfader så deilig det er å være her igjen. Åhhh vakre Trysil heimen min, du skuffer aldri. 

I går kveld var det vel egentlig meningen at vi skulle finne noen av de andre vennene våre her også, som er fordelt rundt på fem andre hytter, men det var altså så kjekt å henge med gjengen igjen, så vi valgte å bli på egen hytte (oi alt for lang setning). Vi hadde musikk kavalkade i hele tolv timer i stedet og sang av full hals. God stemning, i hvert fall når jeg ikke styrte skuta. Jeg får nemlig angst av å spille sangene helt ut, det holder å spille 30 sekunder, og det blir ikke like godt mottatt. Men, men pytt pytt, da kom vi i alle fall gjennom mye på kort tid.

Nå skal vi snart hoppe i skitøyet og komme oss ut. Det er mange som skal besøkes i dag og det gledes.Ønsker dere alle en superdupertrouper God Helg!

Smask Nina

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 11.03.2016  •  Kl: 11:03  •  Kategori: Trysil  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits