Åhhh herliga London!

Nå har jeg hamstra klemmer og godord for flere år fremover. Herrejemeni så sabla kjekt det er å møte de du har vokst opp med, og ikke sett på over tjue år. Groruddalen er godt representert i Trysil denne helgen, og det er en fryd å gå fra den ene til den andre å mimre om gamledager og ikke minst oppdatere seg.

Selv uten ski på beina, kom vi oss opp på fjellet uten problemer. Vi jentene begynte å mingle fra første stund, og jeg har altså ikke ledd så mye på en evighet. Skrønerhistoriene kom som perler på en snor, og jeg må innrømme at det er mye som har gått i glemmeboka. 

Det er deilig å senke skuldrene og bare nyte det gode selskap. Nå har hele gjengen våkna og alle virker å være i upåklanderlig god form. Det forberedes til kveldens middag, det lages frorkost og vi går igjennom gårsdagen mange hendelser. Nina-mor koser seg, det er "snickers og twist"!

* Bildedryss *Nå roper dusjen på meg og det er på tide å legge vekk Macén og være litt sosial.

Håper dere alle nyter helgen!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 12.03.2016  •  Kl: 10:31  •  Kategori: Trysil  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits