Hallo, fininger!

Nå har det altså skjedd igjen. Min kjære mamma har sendt oss en overraskelse. Den ultimate hestegenseren er i hus, en flott kreasjon.

Jeg savnet virkelig et godt, mykt og ikke minst varmt plagg til snuppa vår, når hun var i stallen denne vinteren. Det er så surt og kaldt der til tider, og selv om det ikles ull fra topp til tå, er det vanskelig å holde på varmen. For hun kan ikke ha på seg for mange plagg heller, for det er viktig å være smidig oppe på hesteryggen. 

Nå har mamma løst problemet. Denne genseren kommer hun garantert til å bo i fra høsten av. Denne tar en stolt tiåring på seg med glede. Hva skulle vi gjort uten disse bestemødrene som strikker all verdens herligheter, når vi mødre kommer til kort? Tuuuuusen takk!

Mille humper fortsatt rundt på krykker, men denne gangen klarer hun det meste på egenhånd. I hvert fall fra sofaen og til do, og tilbake igjen. Smertene har avtatt litt, men kneet er fortsatt fullt av væske og er betent. Det blir nok ingen skole denne uken.

Ha en fortsatt nydelig dag, fine lesere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 14.04.2016  •  Kl: 14:08  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 1

Vigdis

Skrevet: 15.04.2016  •  Kl.16:25
Så heldige dere er som har en så flink og snill mamma/mormor.

Ønsker deg og dine en god helg og så satser vi på seier til Lura Bulls i morgen:)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits