Hei igjen!

Jeg beklager alt klusset på bloggen, for dere som leser den via mobilen. Jeg har lenge fundert på om jeg skal få laget helt nytt design, som kanskje løser skriftstørrelsen, og blogg.no sine kriterier for reklameplasseringen, men nåværende design er jo liksom meg. Jeg vet trenden er å ha det klinisk stilmessig "reint", fargeløst og elegant, men det gjenspeiler jo ikke meg en tøddel. Jeg fikser det bare ikke!

Jeg har min egen designer, Silje, som er verdens mest tålmodige, med tanke på alle disse små tingene jeg hele tiden forandrer på. Hun holder styr på de hudreogfjørti sidene med koder som hele tiden skal samkjøres og fungere i hop, og det er søren meg ikke enkelt. Når blogg.no til tider gjør forandringer i forhold til sine sider, så klarer ikke alltid designet mitt å skreddersys etter hvordan de må ha det. Så da ser dessverre ting annerledes ut for dere lesere.

Jeg jobber med saken, eller rettere sagt Silje, så til slutt blir det nok bra skal dere se! Hold ut!Klem fra til tider frustrert Nina
 

  • Skrevet: 15.04.2016  •  Kl: 18:45  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits