Han fine mannen min blir 44 år i dag!

Vi har hengt i sammen halve livet, og jeg blir altså aldri lei. Han er klippen min, som alltid støtter og løfter meg opp, og jeg er sjelegald for at han er min ♥

Bjørn Erik har hatt masse å stri med i det siste. Oljekrisa rammet også han, noe som ble en stor omveltning for vår lille familie. Jeg finner han ofte sittende i dype tanker, men når jeg spør hva han tenker på, vifter han det bort og smiler tappert. Han tror alltid på bedre tider, er positiv og gir aldri opp.

Det er et privilegium å få ha slik en mann ved sin side. Ikke bare er han en karaktersterk fin fyr med gode verdier. Han virkelig kjemper og går i kamp for folk, selv om det til tider gjør han upopulær. Jeg er til tider sprekkeferdig av stolthet, han er så til de grader et godt menneske, og det er nok derfor det er så utrolig lett å elske han.Gratulerer så mye med dagen, Bjørn Erik! Lovelu a lot ♥

  • Skrevet: 14.05.2016  •  Kl: 10:04  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits