Hellu hellu igjen!

Nå har vi mellomlandet i Oslo, og sitter og kulern i Aquavitbaren før neste avgang kl.17:20. Stemningen er god, og jeg ser at den ene etter den andre har begynt å senke skuldrene. Nå legger vi igjen alt sjas og mas hjemme, og henter fram ungfolene i oss og leker oss gjennom de neste dagen. Guriland som jeg gleder meg! 

Akkurat i det vi ankom Gardemoen, fikk jeg den gledelige nyheten om at eldstemannen Dennis også var der. Vi fikk akkurat fem minutter i sammen før de var nødt til å gå. De reiser til statene i hele seks uker, hvor Route 66 venter dem, og mammahjertet gleder seg noe enormt til å følge eventyret her

Sånne overraska klemmer gjør jammen meg godt.Det var kort innpå dere.

Sjalabais!

Klem Nina
 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 19.05.2016  •  Kl: 15:45  •  Kategori: Warszawa  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits