Siste krampe!

Nå er vi dessverre snart på vei hjem til Stavanger igjen. Vi er flere som godt kunne tenkt seg å vært her i et par dager til, men pliktene kaller. 

Warszawa er en helt fantastisk by. En moderne plass med mye sjel, og et hav av spennende muligheter. Vi har vært litt laid back og tatt ting på sparket, og jeg lover å komme tilbake til dere med hva de enkelte i reisefølget mitt kan anbefale.

I går var vi skikkelige turister. Tok det ganske så med ro i gamlebyen med god mat og drikke. Synd dette var første møte med den koselige plassen, for her likte jeg meg godt og burde tatt meg mer tid til å utforske de trange gatene. Det å sitte å nyte deilig mat og drikke, mens en hører på nydelige toner fra en fiolindame like bortenfor oss, var magisk. Godt og varmt var det også. Jeg har faktisk ikke brukt jakke en eneste kveld her nede. Vi har vært heldige og fått akkurat det sammen sommerværet som sist gang vi var på tur. Love from Warszawa...

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 23.05.2016  •  Kl: 15:11  •  Kategori: Warszawa  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits