God morgen!

I dag fikk jeg sove helt til klokken åtte, en gest Bjørn Erik tildeler meg i ny og ne som jeg setter utrolig stor pris på. Nå derimot sitter jeg og venter på det fine varme været som er lovet oss. Jeg har påført meg solkrem fra topp til tå, og ikledd meg ledige posete sommerklær for anledningen. Verandadørene er åpnet på vidt gap, og jeg er spent på når herligheten skal slå til.

Kanskje jeg skal ta med meg den nye boka mi ut og legge meg godt til rette i "doningen" som familien Thorsen selvfølgelig har måttet ha. Vi sloss i går om å få bruke den artige sofaen som enkelt lages ved å fange luft. Vel, enkelt og enkelt fru Blom. Når vi jentene forsøkte å få det til i helgen, litt seint ut på kvelden vel og merke, tror jeg vi vekket opp hele nabolaget. Se for dere Tonje og Vibeke løpende rundt i gatene her, pustende og pesende for å "fange luft". Ikke rart jeg hadde vondt i hele kroppen dagen der på. Jeg har nemlig ikke ledd så godt på lenge.

Bjør Erik fikk det til på null komma niks. Den behagelige sofaen var ikke så vanskelig å lage allikevel. Hele familien er enige om at dette blir sommerens store slager å ta med seg på tur. Den er enkel å pakke i sammen i posen den kommer med, og blir helt genial å ta seg en hvil i.Nå titter sola faktisk frem, så da skal jeg ut på luftings. Seinere i dag kommer det en del venninner av meg på Me&i selskap, og jeg er utrolig spent på nyhetene som skal slippes.

Ønsker dere alle en fabelaktig tirsdag. Måtte sola varme lenge, så de som er på jobb også kan dra nytta av den litt seinere.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 31.05.2016  •  Kl: 10:32  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits