Åhhh for et vær!

Oslo viser seg fra sin aller aller beste side, så nå skal Pelle og jeg snart komme oss ned til Løkka og nyte storbylivet. Mor og sønn skal ha kvalitetstid i sammen for en gangs skyld, og det skal bli spennende å se hva dagen bringer.

Kjøreturen til Oslo gikk bedre enn forventet. Det er alltid tungt å begynne den lange reisen utpå ettermiddagen, men Pelle blokkerte ut mammaen sin ved å ta på seg "strutseputa" si, og da var det fritt fram for na mor å spille Tusvik & Tønne podcaster. Hadde egentlig lyst til å ta bilder av han der han lå med åpen munn og snorka seg gjennom den ene mila etter den andre, men dere kjenner jo Pelle, no picture!

Vi har litt planer for dagen. I kveld skal vi nemlig i Oslo Spektrum og danse og synge med Chris Brown. Jeg er søren meg heldig som har en så fargerik familie og vennegjeng som gjør at jeg får være med på så mye forskjellig. Jeg er ganske så altetende, og Chris Brown blir så kult!

Nei, nå må jeg komme meg i dusjen. Håret skal krølles, og heldagsmaska må på. Vi får heller skrives mer i morgen!

Ønsker dere alle en superduper god helg!

Klem Nina

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 03.06.2016  •  Kl: 13:15  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits