God morgen, fine dere!

Nå bærer det hjemover igjen, og nok en gang legger jeg to fine dager i Oslo bak meg. I går var mamma og jeg med min kusinen Siri, hennes ene datter og to livlige barnebarn. Vi møttes i en av Oslo´s nydeligste perler, den Botaniske hagen på Tøyen. Denne grønne lungen anbefaler jeg alle å besøke. I blant 5500 plantearter finner man virkelig roen. Det er altså så vakkert der, at det nesten tar pusten i fra meg.

Sansene får virkelig lekt seg. Luktene er himmelske og det er en fryd å vandre rundt blant alt som spirer og gror. Den lille kaféen midt i oasen er også innbydende, og ble et koselig møtested for vår lille familie.Da skal jeg pakke det siste inn i bilen å komme meg avgårde. Jeg har en travel uke i vente, men med disse bedagelige dagene i minneposen, står jeg styrket til å klare det meste. 

Håper dere alle har hatt en finfin helg!

Smask Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 05.06.2016  •  Kl: 10:06  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits