God kveld, fine dere!

I dag har det gått i hundreogti. Vi var som sagt på årets store fest i går, men ikke pokker om vi ligger på latsiden dagen derpå for det. Neida! Vi var i seng klokken tre, men hadde allikevel på vekkerklokka, så vi kom oss opp i tide. For i dag har det vært Dragefestival på Hellestøstranda, og det kan man jo ikke gå glipp av. 

Surstock festen i går var awesome! Det er tredje gang jeg er med, og igjen klarte vertene å toppe hele greia, løfte det opp enda et hakk. Jeg trodde vel egentlig ikke det var mulig, men flinke Kent-Michael og Forde, har stått på i dagevis med et herlig knippe gode venner, og sørget for tipptopp underholdning, show fra begynnelse til slutt.

Jeg pleier som regel ikke å svinge meg så fryktelig mye, men jeg med flere var "svettis" mer enn en gang. Det var umulig å holde dansefoten i ro, jeg fikk virkelig kjørt meg. Surstock Love 2016, is the best!

* bildedryss*Stakkars han hunken av en mann jeg har. Han er fortsatt pjusk, men med det tempoet vi kjører, tar det nok litt lenger tid enn vanlig å komme seg. Godt han hadde med seg Arendalsøl i kjølebaggen. Han var ikke så snakkesalig de første timene, men kom seg etterhvert. For det er utrolig hva godt selskap gjør med en.

Håper helgen deres også har vært finfin!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 12.06.2016  •  Kl: 21:13  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits