Helluen, fine dere!

I dag har jeg fri. Agendaen er helt tom, og jeg kan ikke huske sist gang det skjedde. Det er godt og varmt i været, verandadørene står åpne og jeg nyter stillheten. Vel, stille og stille fru Blom. Han der stakkars mannen min hoster som om hans siste time har kommet. Neida, man skal ikke tulle om sånt, han er faktisk syk, men nå har han vært hos legen og fått penicillin, så nå blir det nok snart bra. 

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om sommeren har kommet for å bli eller ikke. Vi er ikke vant til slikt godvær her på denne siden av landet. Det er nesten så jeg må klype meg i armen og sjekke om det er "for real". Jeg vil helst tro på det, og er derfor så happy over å endelig kunne ikle meg Me&i sin utrolig enkle og lette long t-shirt dress.  Den klassiske kjolen med striper, har løs passform, er litt lengre bak enn foran og er altså så behagelig å ha på seg. Den er like fin med joggesko til, som et par litt penere pumps. Jeg pimper den opp og ned med diverse jakker, men i dag bruker jeg den kun som kosekjole her hjemme. Mille på ti år har den også, og hun har allerede bestemt seg for at den skal pakkes først med når hun nå snart reiser på rideleir. Den har blitt vår soleklare favoritt for oss begge.


I dag begynner sommersalget hos Me&i , og jeg anbefaler dere alle å ta en liten titt på de fargeglade lekre plaggene til både barn og voksne. Kanskje du også finner deg en sommerfavoritt?

Nå skal jeg finne frem jordbær og vaniljeis til gjengen min, og etterhvert se hvordan det går med blomstene mine som står halvslappe i oppvaskkummen med vann. Jeg må slutte å kjøpe planter hvis jeg ikke har som intensjon å få de i jord samme dag. Får krysse fingrene for at jeg klarer å redde dem.

Ønsker dere alle en fortsatt fin tirsdag, klem NinaInstagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 14.06.2016  •  Kl: 16:41  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits