God lørdag, herlige dere!

Nå er det kaotisk stemning her hjemme. Mille er i ekstase, for nå ser det kanskje ut som om hun skal få sin egen hest. Bjørn Erik og jeg har diskutert frem og tilbake om dette blir riktig, og vi har på en måte kommet fram til samme beslutning. Det er på tide å ta et steg videre, å kjøpe vår egen islandshest.

Det skulle i utgangspunktet være en hemmelighet for Mille, men siden hun skal bruke en del av sine egne penger på dette eventyret, kreves det at hun blir innlemmet i planene fra første stund. Hun har i flere år hatt en stor sum forsikringspenger stående å rente seg i banken, og vi har med fylkesmannen blitt enige om at det kan søkes en liten del av disse. Kjærlighet til hest er størst, og vi ser ingen grunn til å vente lenger med å realisere den store drømmen.Det er ikke bare bare å kjøpe seg en egen hest altså. Vi har kun vært fôrverter annen hver helg til fine Vilja, så dette kommer til å blir en stor livsendring for oss alle. Jeg er søren meg glad for at vi har de beste folka rundt oss med på laget, for dette er skummelt. 

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 18.06.2016  •  Kl: 12:34  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 2

karenmarenmette

Skrevet: 19.06.2016  •  Kl.10:31
Wow :) stor draum som går i oppfyllelse !! Stort!!

Nina Sprell Levende

Skrevet: 19.06.2016  •  Kl.11:31
karenmarenmette: Ja, dette blir en stor omveltning for oss alle. Blir nok mer som en livsstil, kjempespennende :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits