Ja, da satt jeg her da. Ene og alene...guriland så deilig!

Jeg har tatt meg en real etterlengta pause fra alt denne helgen. I seks uker har jeg vært på farta hver bidige dag, men nå sa kroppen STOPP. Pelle ble syk etter Landstreffet i Kongeparken, Mille tok over og ga det videre til pappaen sin, og selv om jeg har bytta sengeplass og forsøkt å holde avstand fra alle basseluskene, ble det full krasj på meg også.

Så da ble det ingen Bergenstur på meg og resten av flokken, eller stor bursdagsfeiring her i Stavanger for en god kollega, og jeg merker jeg blir skikkelig dårlig når jeg ikke klarer å holde avtaler. Jeg blir nemlig så glad og takknemlig når folk gidder å invitere meg med i planene sine. Jeg går ikke på byen lenger kun for å ta meg en øl, men i selskap kommer jeg gjerne. Jeg elsker å være med der det skjer noe, men ikke denne gangen.

Både Pelle, Mille og Børn Erik har vært opptatt med sitt, så jeg har sovet, spist, sett TV og knasket medisiner. Jeg er ganske dårlig på å være rundt folk som syter og klager fordi de er syke, og da har det egentlig vært deilig å være alene i sin egen boble å slippe å plage andre. Høydepunktet har vært å se sesong fire av "Orange Is the New Black" og ikke minst å mekke sammen Valdimar sitt gode tips med smøreosten Philadelphia, tacosaus og et lass revet ost på toppen. Jeg skippa liksågodt å lage middag og gikk rett på kaloribomben, som kan anbefales på det sterkeste. En skikkelig innertier i gode venners lag, eller som trøst når man ikke er i helt i slag...

Bjørn Erik er snart i gang med kamp i Bergen, som jeg tenkte å se "live" fra sofakroken min, og Mille leverte jeg i stallen tidligere i dag for første gang uten rideklær. Helle, ildsjelen i stallen, har invitert heile hurven med seg på tur i Kongeparken, så alle er spredd rundt og koser seg med sitt. Jeg skal fortsette å slurpe i meg saftposer og lenke meg til sofaen. Ikke så gæli det heller...Jeg håper dere alle har hatt en finfin helg og at dere er superklare for en ny spennende uke i morgen.

Klemmer sendes i fleng, Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 19.06.2016  •  Kl: 14:55  •  Kategori: Tips  •  Kommentarer: 2

lisarorvik

Skrevet: 19.06.2016  •  Kl.15:00
Dette så godt ut :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Pernille

Skrevet: 19.06.2016  •  Kl.19:27
Det så veldig godt ut :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits