Kjære, dere ♥

I dag skulle jeg så gjerne ha vært i Oslo og hjemme hos mammaen min, for i dag har hun bursdag. Jeg skulle ha sunget Wenche Myhre sin sang for full hals:

Når man blir 66, først da tar livet til 🇳🇴
Når man blir 66, da gjør man som man vil
Når man blir 66, først da blir livet kult
Når man blir 66, kan man trå til for fullt

Mamma, er nok det snilleste menneske på jord. Hun setter alle andre først, og glemmer seg selv til tider. Det er godt å vite at hun får venner på besøk i dag, at noen er der for henne og feirer henne slik seg hør og bør. For det fortjener hun, gode, snille mammaen min ♥ ♥ ♥Jeg regner med at mamma sitter spent og venter på telefoner og meldinger fra oss alle. Jeg må bare få hjem Mille fra overnatting, så skal vi nok få sunget for henne. Det skal Facetimes og tralles over en lav sko, for noe må vi jo gjøre for henne. Avstanden kjenne alt for stor i dag, men takket være god teknologi, er vi ikke så langt unna allikevel. 

Håper dere alle får en nydelig onsdag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 22.06.2016  •  Kl: 11:55  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits