Er det mulig? Sankthansaften i dag?

Hvorfor kommer denne dagen like uventa på meg hver bidige gang. Veldig spesielt, særlig med tanke på at mamma alltid har bursdag dagen før. Jeg får skylde på at jeg fortsatt er pjusk, og derfor har snudd døgnet rundt ved å sittesove i sofaen for å slippe de største hosteriene. Åhhh pjuk, merker at jeg spyr litt av meg selv over all denne klagingen. Det er lite sjarmerende å syte over ting man ikke får gjort noe med. Kjenner det er lite greit, og det er kanskje derfor jeg har bura meg inne de siste dagene. Skal skjerpe meg!

Takket være gode venninner, blir det uansett Sankthanskos allikevel. Jeg blir henta på brygga her, rett nedenfor oss, og sammen skal vi putre oss over bukta til en annen venninne. Reine luksusen og samtidig kjempekjekt for oss som ikke lenger har båt selv. Vi kvitta oss med den for tre år side, da guttungen ikke lenger viste interesse for den. Det valget Bjørn Erik tok der, ble det en kjempediskusjon ut av. Båten var vedlikeholdsfri og lå omtrent gratis fortøyd hele sommeren, og jeg synes det er så trist å ikke ha den muligheten lenger. Godt vi har venner som kan gi oss litt båtgleder innimellom. Elsker nemlig å være til sjøs, gammal sjøspeider som jeg er...

Det eneste jeg skal ha med i dag er fruktsalat av jordbær, kiwi, ananas og blåbær. Jeg har fått så dilla på det her, særlig med en dasj melkesjokoladesaus, mørk kokesjokolade eller vanilesaus på. Kanskje alt?

Øsnker dere alle en fin feiring i kveld.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 23.06.2016  •  Kl: 12:18  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits