God kveld, fine dere!

Jeg spretter (tull, kroppen er ikke bygd for det) rundt her på campen, på festivalområdet og på sportseventer, og lever livet så til de grader. Herremann, så kjekt det her er, men jeg får ikke blogget. Mac'en er "syk" og jeg får altså ikke gjort noe med det før jeg kommer hjem. Det er utrolig fortvilende, det er så stress, men jeg må bare la det ligge.

Vi er tre telt som bor tett i tett med et stort partytelt i midten. Det regner men pytt, pytt, vi har bål (stearinlys), og inviterer den ene naboen etter den andre inn i hula vår. Vi skulle ha tatt bussen inn til partyteltet for lenge siden, men det kommer alltid noe i veien som frister mer.

Kameraet blir brukt flittig, og jeg gleder meg til å dele all galskapen med dere seinere. I promise!

Lev livet dere! God helg!

Smask fra hu dere festival dama Nina

  • Skrevet: 01.07.2016  •  Kl: 21:26  •  Kategori: Ekstremsportveko  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits