hits
Headerbilde

Freshbox er søren meg supersmart!

God kveld, dere!

I dag ville Mille-mor være hjemme aleine med mommo, så da tok jeg meg en god lang kveldstur i stallene "by my self". Nå sitter jeg litt halvdød i sofaen, nydusja, men mamma sin tomatsuppe og pannekaker med blåbærsyltetøy gjør nok snart susen.

Magnus og heile hurven dro hjem igjen til Bergen tidligere i dag, og før de dro hadde vi selvfølgelig stor fellesfrokost. Alltid like koselig, rundt maten skapes det samhold, det er rein lykke. Det som også var litt morsomt, var at jeg fikk testa ut min nye "Freshbox", fra Foodsave. Jeg ble fullstendig solgt når en venninne av meg viste frem frokostbordet sitt, med denne hendige saken. Det så så utrolig mye ryddigere ut, og ikke minst skikkelig delikat. Jeg var nødt å anskaffe meg en selv, og nå er den altså min. Er den ikke kul?


Sjekk hvor ryddig hylla i kjøleskapet mi er nå. Det lufttette lokket, men sidevegger rundt hver lille boks, gjør at jeg ikke putter plastikk rundt matvarene. Kanskje jeg må ha meg et par til?

Åhhh, nå skal det bli godt med mat. Det er rart det der, at alt smaker så mye bedre når man ikke har stått å kokkelert selv.

God natt, dere. Vi får skrives mer i morgen, klem Nina
 


Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Har også lyst til å prøve Freshbox,greit å lese at du er fornøyd :)

Vigdis 27.07.2016 - 22:49

Vigdis: Gi meg en uke...så jeg får sjekka at maten fortsatt holder seg fresh :-)

Nina Sprell Levende 28.07.2016 - 00:48

Blir spennende å høre. Har sett på dem flere ganger. Har veldig lyst på en.

Det ser så flott ut både på bordet og i kjøleskapet!

Ha en strålandes dag videre.

Lunamon design 28.07.2016 - 08:44Design laget av Silje Lien Design