Nå er det like før, dere!

Vi er i bilen på vei til Gardemoen. Nå begynner eventyret, Santorini, here we come! 

Mange av dere har helt sikkert fått med dere at jeg er stor fan av de fargeglade og komfortable Me&i klærne. Det har akkurat vært høstslipp på sesongens nyheter, og igjen skulle jeg nesten ønske jeg hadde en skokk av unger å kle opp. Jeg har blitt så glad av disse nydelige kreasjonene, og har også lagt min elsk på de deilige dameklærne. Jeg har selvfølgelig funnet meg noen favoritter allerede, og noen av herlighetene er med på ferien.

Etter byturen med gode venner og familie i går, dro den lille trioen vår opp på Trollvann, like i nærheten av der mamma bor. Jeg skal selvfølgelig vise dere flere smakebiter etterhvert, men sjekk ut disse deilige plaggene. Den supermye tightsen soft leggings under det feminine skjørtet all day skirt, passet perfekt til den lekne toppen suspicious cat tee. I just Love it!
Mille reiser i den deilige blusen i dag drops blouse, men buksen cropped pants ble igjen hjemme. Den blir fin å ha på skolen seinere.


Vi har en lang dag foran oss før vi er på Santorini, så jeg regner med at jeg skal få mer en nok tid til å stikke innom dere en gang til i dag. Til da, får dere ha en fabelaktig søndag.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 04.09.2016  •  Kl: 12:14  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 2

lisarorvik

Skrevet: 04.09.2016  •  Kl.12:33
Så koselig, fine bilder :) (Har foresten ukens blogg og giveaway konkurranse på min blogg, bli gjerne med)

Ellen

Skrevet: 04.09.2016  •  Kl.19:29
Kule klær 👗👚👘💋på dere to fine!😍💖


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits