God kveld, dere!

Nå er klokka snart halv ti på kvelden her, og vi er på vei ned til byen for å spise. Noen synes kanskje det er litt seint, men denne gjengen her er alt for glad i å henge på stranda til sola går ned. Ikke tro vi kommer til å vende nesa vår hjem brune for det, for sole oss gjør vi så absolutt ikke. Jeg er jo dama som bruker faktor 50 hjemme, så noe annet er ikke aktuelt her heller.

Når venninnene mine hjemme ser de bildene her, så tror jeg nesten de synes synd på Bjørn Erik. For jeg er hekta på det snopet her, og går helt amok når jeg kan få tak i det. I denne butikken fikk jeg prøvesmake også, og da var jeg solgt. Varme og ferske ble det ene glasset etter det andre med meg hjem, så i dag har tygginga mi gått i ett sett. Tar meg rundt 15 sekunder å få unna et. Dere kan jo gjette hvilke Mille kjøpte...

Da skal vi som sagt dra ned til byen og få i oss litt mat. I tillegg skal vi kjøpe ferjebillett til ny øy. Om to dager reiser vi videre...

Fortsatt god lørdagskveld dere!

Klemmer sendes i fleng fra spennende Naxos.

PS! Jeg overlevde rideturen i dag...

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 10.09.2016  •  Kl: 20:06  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits