God morgen, dere skjønnasser ❤

Hvordan er regelen for kjolevalg i bryllup igjen? Man skal ikke velge hvit fordi det er brudens farge, ikke sort fordi den forbindes med døden og heller ikke skal man velge rødt, som stjeler oppmerksomheten. Kan jeg derimot bruke den her? Den er hvit, men langt i fra en typisk brudekjole, og den er jo også et fargehav uten like. Jeg synes den er en drøm av en kjole, I just love it.

Jeg skal altså i bryllup til neste år, det skal feires i Barcelona, og jeg sliter alltid med å velge riktig kjole til slike anledninger. Jeg er nemlig ingen kjoledame, det blir for pynta for meg, men denne deilige kreasjonen av en kjole som jeg har funnet her på Paros, falt jeg pladask for. Jeg skal justere et par småting på den, og så krever den en underkjole for den er "totally" gjennomsiktig, men føler meg veldig vel og ikke minst fin i den. Spørsmålet er bare om det er greit at den er hvit...Synd de ikke hadde samme kjole i andre fargekombinasjoner, for denne fasongen her er helt tipptopp for meg. Følte meg som en superstjerne i går når Bjørn Erik fotograferte meg i solnedgangen på verandaen vår. Makan til nydelig bakgrunnslerret skal man leite lenge etter.

Hører dere har nydelig vær hjemme også. Nyt det, det fortjerner dere!

Smask fra gla´Nina som føler hun har gjort et skikkelig bra kjolekupp...

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 14.09.2016  •  Kl: 07:43  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 6

Inger

Skrevet: 14.09.2016  •  Kl.10:53
Ja, den kan du ha i bryllup, under fargen er hvit, men jeg ville ikke kalle kjolen for hvit. Blomstrete er vel mere betegnelsen. Den var lekker, Nina!

Ellen

Skrevet: 14.09.2016  •  Kl.17:06
Wow så vakker du er i den fine kjole . Den kan du gå med i bryllup . Helt perfekt til deg og bryllup i Barcelona . Lekker kjole som kler deg perfekt . Det sto Nina på den 😊så skjønner godt du måtte reise til Paros og den fine butikken . Kjolen lå bare der å ventet på deg 💃🏻👒💫💖👗🏖🛍

Grethe Helen Dahl

Skrevet: 14.09.2016  •  Kl.17:24
Den kan du ha Nina👏🏼👍🏻🎉Ingen problem så lenge den ikke er hel hvit👍🏻😃

Linn

Skrevet: 14.09.2016  •  Kl.18:01
Jeg syns ikke den går under kategorien hvit, den er jo full av farger😊 Den er jo helt deg, den skriker Nina😊 Skjønner godt du ville ha den👍🏻

Sender en stor klem

Ellen

Skrevet: 14.09.2016  •  Kl.22:51
Wow så vakker du er i den fine kjole . Den kan du gå med i bryllup . Helt perfekt til deg og bryllup i Barcelona . Lekker kjole som kler deg perfekt . Det sto Nina på den 😊så skjønner godt du måtte reise til Paros og den fine butikken . Kjolen lå bare der å ventet på deg 💃🏻👒💫💖👗🏖🛍

Hege

Skrevet: 15.09.2016  •  Kl.00:49
Hei, ja den kan du så absolutt ha på deg i bryllup og du var altså kjempefin i den, skikkelig sommerengdrøm det der. Fortsatt god ferie!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits