God kveld, dere.

I dag har jeg rett og slett ikke fungert. Vi kom hjem i natt, og allerede klokken seks i morges, måtte vi vekke ei stuptrøtt Mille-mor. Hun var egentlig ganske lett å få i gang, for hun savnet skolen, men jeg gikk bare rundt som en zombi. For kroppen fungerer veldig dårlig på fly, og også ti timer i bil, så i dag måtte jeg rett og slett ta en "timeout" i beste Nina-stil.

For som dere vet, elsker denne dama her, "crappy" TV. Jeg får aldri nok av reality, og gleden var derfor stor, når jeg hadde flere opptak av "MTV Ex On The Beach" og ikke minst nye episoder av "Kardashians". Bjørn Erik fatter ikke at jeg virkelig klarer å kose meg med det der, men det gjør jeg altså. Så da må jeg innrømme at sekkene står på akkurat samme plassen som i går, jeg har ikke løftet en finger, og kommer heller ikke til å gjøre det før jeg føler for det. 

Mille og jeg har derimot tilbragt timesvis i stallen, for det er balsam for kropp og sjel. Selv om vi veit at Sol har hatt prima stell og pass har vi savnet henne noe enormt, og jeg håper hun har savnet oss litt også...


Mine fine...Vi "jentene" sitter alltid på sidelinja og følger med...


Nå skal jeg tilbake til sofaen og se siste episode av den tyske dramaserien på NrK, "Ku´damm 56". Anbefales på det sterkeste, så fascinerende, og så absolutt ikke noe "crappy" TV, jeg lover.

Det kommer mer Hellas-stoff i morgen, er langt fra ferdig, så da skrives vi heller mer da.

God natt, dere, smask Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 19.09.2016  •  Kl: 22:24  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 1

ann sissel

Skrevet: 19.09.2016  •  Kl.22:45
Nydelig jente og hest:-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits