God kveld, dere!

Jeg har altså verdens skjønneste og snilleste mann. I går merket nemlig Bjørn Erik at jeg ikke hadde det så bra når vi skulle legge oss. Han hadde allerede gått opp trappene her og begynt å gjøre seg klar til natta, mens jeg var noe treg, nølende og lei.

Bjørn Erik spurte om det var noe galt og jeg svarte ikke. Da spurte han meg rett ut om jeg var bekymra for hesten vår Sol. JA! Jeg klarte altså ikke å slappe av og slippe tanken på at hun stod ute på beitet i det forferdelige ruskeværet. Det regnet sidelengst, vinden ulte og jeg fikk altså ikke fred. Bjørn Erik, snille mannen min, ba meg kle på meg, for vi skulle ut "å redde henne".

Jeg var trøtt som ei strømpe, men gud så happy jeg ble. Med regnfrakker, støvler og hodelykter, dro vi ut i svarte natta og fant fine Sol, klistra til gjerde, og så glad for å bli med oss inn i stallen. Der fikk hun høy, gulrøtter og masse kos, før vi karra oss hjem igjen. Jeg følte meg så mye bedre etterpå, selv om Bjørn Erik humra litt der han satt. Han mener vi har skaffa oss en robust hest, som tåler mye, men som han sa:"Happy wife, happy life".
Bjørn Erik klarte ikke å la vær å gjøre narr av meg...
Da skal jeg ta kvelden, etter en lang deilig kveld i stallen igjen. Alle hestene er tatt inn for godt i år, så i kveld bekymrer jeg meg ikke.

God natt, dere!

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 26.09.2016  •  Kl: 22:14  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits